fredag 26 oktober 2012

Underbara Salva

Den underbara all salva är helt underbar. Det är kul att fler hittat och upskattar den. Nu skrev dem om dem i expressensbilaga. Det är alltid kul. Självklart pratar jag om det fantastiska sheasmöret.
Välkommen du också att kika in hos oss på Naturesbeauty

söndag 21 oktober 2012

Sista Rycket

Ni missar väl inte Oktobers Månadserbjudande. Denna månad har vi lagt ut underbara krämer från Mu London
Dessa underbara krämer är fantastiska och är handgjorda och innehåller inget vatten. Bara naturliga ingredienser som vårdar din hy. Eller varför inte en kräm som luktar underbart av kakao och Mandel från Akamuti
Vi har även kampanj på våran storsäljare som tar hand om dina torra partier. Superbra nu när den hårda kylan är här och ofta torkar ut vår hud.
Men kom ihåg att kampanjen gäller bara Oktober ut. Använd gärna vår rabattkod Oktober som ni skriver in i kassan. Välkommen in hos oss på Naturesbeauty

söndag 7 oktober 2012

Ekologisk Nyponolja

Denna snygga ekologiska Nyponolja lyser klart med sin röda färg. Nyponoljan är packad med essentiella Fettsyror som kommer att hjälpa din hy att se fräsch ut. Nyponoljan är en väldigt lätt olja som genast går in i huden. Nyponoljan är antiflamatorisk och stimulerar cellerna att återbilda sig. Oljan sägs vara jättebra mot solsveda ( även om vi inte har så mycket sol just nu :) ) Den är perfekt att smörja in under ögonen då den motverkar rynkor, så alltså toppen att ha i ansiktet. Det sägs även att den ska förhindra håravfall men det finns det nog inga bevis för ;)
Välkommen in till oss på Naturesbeauty